MB Metal InđijaMB Metal Inđija

Biksne i Bolcne za Bagere (Osovine i čaure)

Izrađujemo različite vrste i dimenzije bolcni i biksni ( čaure i osovine za bagere ) – po meri na osnovu uzorka ili tehničke dokumentacije kao i mašinsku obradu oštećenih rupa na delovima gde dođe biksna. Bavimo se i montažom i zamenom starih i istrošenih bolcni i biksni kod nas u radionici ili na terenu.
bolcne i biksne za bagere xx
 
 

Usluge Mašinske Obrade

Možemo Vam ponuditi usluge mašinske obrade. Posedujemo ogromno iskustvo u oblasti projektovanja i izrade rezervnih delova, imamo stručni kadar koji uz korišćenje savremenih softverskih alata i kvalitetnih alatnih mašina garantuje  kvalitet usluge.

Za vas možemo proizvesti rezervne delove građevinskih mašina po narudžbi, na osnovu dostavljene  tehničke dokumentacije i na osnovu uzorka ili po sopstvenoj zamisli i konstrukciji.

Vršimo usluge mašinske obrade na strugovima i izradu rezervnih delova. Obrada struganjem se vrši na konvencionalnim mašinama-univerzalnim strugovima.

Vršimo uslugu mašinske obrade na univerzalnim i alatnim glodalicama. Bušenje se vrši na stubnim bušilicama, radijalnim bušilicama, koordinatnim bušilicama i borverk mašini.

 

Izrada kašika za bagere

Pristupamo dizajniranju i izradi odgovarajuće kašike nakon razgovora sa klijentom, gde uzimamo odgovarajuće podatke o kašiki koju je potrebno proizvesti.

INFORMACIJE POTREBNE ZA IZRADU ODGOVARAJUĆE KAŠIKE

Pre naručivanja kašike (prilikom zahteva za ponudu), potrebno je da nam obezbedite sledeće informacije:

  1. Naziv proizvođača i model bagera (npr. Volvo E210, CAT 320B…)
  2. Tip sistema priključivanja na bageru
  3. Kapacitet (volumen) kašike koji vam je potreban
  4. Vrstu radova koje planirate izvoditi s kašikom (to je potrebno da znamo u slučaju da je potrebno napraviti ojačanu kašiku)

Možemo napraviti sve vrste kašika za bagere različitih veličina, tipova i proizvođača.
Element za priključivanje na kašici je izrađen po meri, u skladu sa sistemom priključivanja na vašem bageru.

 
 
 

Neke od naših usluga

Pod mašinskom obradom se podrazumeva obrada metala i profila kada se zahteva određeni kvalitet završne obrade kao i obrada komada na meru sa zahtevanom tolerancijom.

Naš pogon za mašinsku obradu je opremljen sa dobrim i funkcionalnim mašinama za obradu metala: strugovi, glodalice, bušilice, itd…

Remont Bagera

Već dugi niz godina se bavimo i održavanjem i remontom građevinskih mašina ( bagera, rovokopača i slično ). Možemo Vam ponuditi remont hidrauličnih čekića, hidrauličnih klipova, hidrauličnih makaza kao i remont starih kašika bagera. Uz našu ugradnju,  dajemo  garanciju. Vršimo i intervencije na terenu.

Rezervni delovi

Proizvodimo rezervne delove teretnog programa ( TAM, FAP, Zastava, Mercedes i MAN ): garniture prednjeg trapa, osovine gibnja, brezoni i matice točka, uzengije gibnja. Takođe radimo sve to po vašoj specifikaciji i tehničkom crtežu.

 

Kontaktirajte nas

Sve proizvode radimo po uzorku ili po Vašem nacrtu iliti tehničkom crtežu.
Zahteve za ponude možete slati na naš email ili nam poslati poruku uz pomoć kontakt forme,
a neko od naših zaposlenih će Vam se javiti u što kraćem vremenskom periodu.

Kontakt info

Nalazimo se na adresi: Vojvođanska 74, Inđija 22320, Srbija.
Telefon 02: +381 63 / 553 986
Telefon 01: +381 22 / 555 263
Email: info@mbmetal.rs

Identifikacija

M.B.-Metal - Samostalna radnja
M.B.: 54623127; PIB: 100149829
Tekući Račun: 340-19036-52
ERSTE Bank
Radno vreme: 08h - 17h